Steve Bruce har avgått som

Steve Bruce har avgått som Hull City-chef efter att ha blivit alltmer frustrerad av brist på överföringsaktivitet vid den nyligen främjade Premier League-klubben.
Med säsongen bara tre veckor bort har hans avgång provocerat kaos och oro på KC Stadium. Bruce förstår att ha lämnat ett tungt hjärta, men kände att hans ställning hade blivit ohållbar och att hans mycket sura relation med Ehab Allam, vice ordföranden, var oåterkallelig.
Mike Phelan, Bruces assistent, placerades i vaktmästare på fredagskvällen.
Med Assem Allam, Hulls ägare, till vilken Bruce alltid har varit nära, allvarligt sjuk och hans son Ehab vill sälja, har chefen inte kunnat stärka en skadad torp. Även om Allam Jr har lagt överköpsförhandlingar med två intresserade konsortier i väntan tills överföringsfristen, misslyckades Bruce att underteckna en senior spelare i sommar.
För att förvärra sådana problem Köp fotbollströjor har Michael Dawson, Moses Odubajo, Allan McGregor och Bruces son Alex drabbats av långvariga skador. Samtidigt har Chuba Akpom och Isaac Hayden, som lånades från Arsenal förra säsongen, avgått och lämnat Hull med cirka 12 passade och erfarna spelare.
Det antas att krisförhandlingar med Ehab Allam på torsdagen slutade dåligt och när Bruce misslyckades med att visas på klubbens Cottingham-träningsbas på fredagsmorgon informerade coachingpersonalen de spelare som han hade slutat. Intensivt lojala mot sin mentor, sägs de vara arg och upprörda, känslor som reflekteras av Hull-fans, som, liksom spelarna, hade frukat det här ögonblicket för en tid.
Den utgående chefen, som hade uttryckt tvivel om sin framtid före och efter Hulls play-off seger mot Sheffield Wednesday i Wembley i maj, intervjuades för England jobbet förra veckan men missade ut till Sam Allardyce.